De prijzen van spachtelputz kunnen nogal uiteen lopen en variëren. Dit komt doordat de prijs vaak per m2 gerekend wordt en iedereen een andere prijs hanteert. Ook worden er verschillende prijzen berekend voor wanden of plafonds. Hieronder een overzicht van de prijzen die wij gevonden hebben:

  • Bij een oppervlakte die groter is dan 200 m2 liggen de prijzen van spachtelputz tussen de 11 euro en 20 per m2
  • Bij een oppervlakte die kleiner is dan 200 m2 liggen de prijzen tussen de 12 euro en 22 euro per m2
  • Bij sommige stukadoors is hierbij het behangen of sauzen inbegrepen maar uiteraard exclusief materiaalkosten

Het loont dus zeker de moeite om diverse offertes op te vragen bij meerdere stukadoors, dan krijg je een goed beeld van de prijzen.

Spachtelputz kosten per m2

Als je spachtelputz wilt laten aanbrengen op de muren dan is het goed om de kosten van het spachtelputz te kennen. Bij de meeste aanbieders en stukadoors wordt het spachtelputz als kosten per m2 weergegeven. Hiermee is het gemakkelijk om te zien welke kosten er gemoeid zijn met het mooier maken van de wanden in je huis.

Wat zijn de kosten per m2?

Natuurlijk kunnen de kosten van het spachtelputz in jouw huis hoger of lager zijn. Toch willen we je graag een richtprijs geven. In de regel is de spachtelputz kosten per m2 ongeveer 16 euro. Het kan echter hoger of lager zijn naargelang je persoonlijke wensen, hoe gemakkelijk de wanden bereikbaar zijn en ook hoeveel vierkante meters er gestuked moet worden.

Ontdek de mogelijkheden en de juiste prijs!

Door bij meerdere partijen een offerte op te vragen is het mogelijk om een goed beeld van de mogelijkheden te krijgen. Niet alleen krijg je een goed beeld van de kosten, maar weet je ook de kwaliteit welke een stukadoor kan leveren. Het is immers de combinatie van kwaliteit en prijs welke ervoor zorgt dat je voor een van de partijen kiest. Duur betekent niet altijd goed en goedkoop betekent niet altijd slecht! Ontdek het zelf door zoveel mogelijk offertes op te vragen. Ga naar pagina vrijblijvend advies.

Bekijk deze spachtelputz pagina’s:

> Spachtelputz
> Spachtelputz aanbrengen
> Verven
> Stucwerk
> Kosten
> Stukadoorsbedrijf
> Voordelen
> Offertes