Een mooie manier om de muren professioneel af te werken is te kiezen voor stucwerk. Het is belangrijk om te kijken welke van de afwerkstijlen bij jouw past. Het is belangrijk om op een betaalbare en snelle manier stucwerk op de muren te krijgen.

Wat zijn de kosten van stucwerk?

Naast de verschillende mogelijkheden van stucwerk te ontdekken is het natuurlijk ook belangrijk om te weten wat de kosten zijn. De kosten zijn afhankelijk van de materialen, hoe gemakkelijk het is aan te brengen en de hoeveelheid arbeidstijd welke er nodig is. Om je een voorbeeld te geven hebben we hieronder een aantal voor je opgesomd:

  • Spack spuiten kan vanaf 9 euro per m2
  • Spachtelputz aan laten brengen kan vanaf 16 euro per m2
  • Een plafond stucen kan vanaf 14 euro per m2
  • Een buitenmuur stucen kan vanaf 60 euro per m2

De exacte kosten van stucwerk?

Als je de exacte kosten van stucwerk wilt weten dan is het slim om meerdere offertes op te vragen bij verschillende stukadoors. Vraag offertes op om zo een goed beeld van de mogelijkheden te krijgen en ook van de kosten van stucwerk.

Waar moet je op letten bij stucwerk?

Als je een stucadoor wilt inhuren dan is het goed om offertes op te vragen bij aanbieders van stucwerk. Let hierbij niet alleen op de prijzen, maar ook op de kwaliteit van de verschillende stucadoors. Zijn ze aangesloten bij een branchevereniging of een keurmerk? Kunnen ze je een garantie aanbieden op het door hun uitgevoerde werk? Of niet? Door op meerdere zaken te letten is het mogelijk om een goede keuze te kunnen maken om zo een goed eindresultaat te krijgen.

Wat kost een stukadoor?

Indien je spachtelputz op een professionele manier door een stukadoor wilt laten aanbrengen, dan is het handig om eerst in contact te komen met bedrijven in je regio. Door het aanbod en de prijzen van deze bedrijven naast elkaar te leggen kun je besparen op de kosten die je moet maken. Ga naar pagina advies.

Bekijk ook:

> Spachtelputz
> Spachtelputz aanbrengen
> Spachtelputz verven
> Stukadoorsbedrijf
> Offertes