Als je een stukadoor wilt inhuren dan wil je natuurlijk graag de kosten kennen. Natuurlijk kun je overwegen om sommige werkzaamheden zelf te doen om zo kosten te besparen. Het is echter vaak wel zo dat goedkoop duurkoop is. Een stukadoor is dagelijks met zijn vak bezig. Zelfs als je zelf aardig handig bent is het moeilijk om de kwaliteit van een stukadoor te evenaren.

Een goede stukadoor vinden!
Als je een goede stukadoor wilt inhuren voor een redelijke prijs dan is het belangrijk om een ruime keuze te hebben. Zorg ervoor dat je van verschillende stukadoren een aanbieding krijgt met daarin een overzicht van de tarieven. Zorg ook dat er een overzicht is van de kwaliteit van de stukadoor in de vorm van de garantievoorwaarden en mogelijke brancheverenigingen waarbij de stukadoor is aangesloten.

Wat zijn de stukadoor kosten?
Het ligt natuurlijk aan de werkzaamheden welke je door de stukadoor wilt laten uitvoeren. Als hij de binnenwanden glad moet maken dan moet je rekenen op een prijs van 20 euro per m2. Een buitenmuur glad maken zal rond de 60 euro per m2 kosten. Misschien wil je kraspoets? Deze kosten liggen rond de 16 euro per m2. Een laag spac aanbrengen kost rond de 14 euro per m2. Het is goed om de mogelijkheden te bekijken. Weet ook dat dit slechts richtprijzen zijn. De exacte prijzen kun je krijgen door een offerte op te vragen bij de verschillende stukadoors.